• Stage
 •  

  Wie wil starten met judo
  heeft recht op 4 gratis initiatielessen. Tijdens die lessen kan je een judopak gebruiken van de club. Wie de judokriebel te pakken heeft kan zich inschrijven en zelf een judopak aankopen.
  Iedereen vanaf 6 jaar kan lid worden!

  Hoeveel kost het?
  Wij kunnen zeggen dat wij tot de goedkoopste clubs horen in West-Vlaanderen. Het lidgeld voor een volledig kalenderjaar bedraagt 110 euro. Een tweede lid uit hetzelfde gezin betaalt 90 euro, een derde lid 70 euro en een vierde lid slechts 38 euro. Via de club kun je ook een judopak aankopen aan zeer democratische prijzen!

  Wat krijg ik daarvoor?
  Ongeveer de helft van het lidgeld gaat integraal naar de Vlaamse Judo Federatie en de verzekering. De andere helft wordt gebruikt voor de trainingen onder leiding van gediplomeerde lesgevers, energiekosten, inschrijving tornooien, gratis gordel bij graadverhoging, uitstap voor de jongeren, sportweekend Durbuy, pannenkoekennamiddag jeugd, enz....

  Hoe lid worden?
  Kom gerust naar ons judolokaal op het uur van de training. Na het invullen van je gegevens passen we je onmiddellijk een judopak aan en kan je direct proeven van de judo-sport. Bevalt het je na de 4 initiatielessen, dan kunnen we je definitief inschrijven. Indien je nog twijfelt, kom dan gerust even kijken naar een training (zie trainingsuren). Je kan er zien hoe het eraan toe gaat op de tatami (mat) en je kan gerust even praten met de trainer! Voor meer info of vragen kun je ook altijd een e-mailtje sturen (zie contact).